با بالارفتن سن، جای بازی را مسئولیتها، وظایف و روزمرگی، میگیرد و فراموش میشود که آدمی نیازمندِ زمانهایی است که آگاهانه از نقش-های بزرگسالانهاش فاصله بگیرد و همچون کودکیاش بازی کند. بازی برای یک فردِ بزرگسال، میتواند همچون منبعِ آرامش و تحریک مغزی و سپری کردن وقت با خانواده و دوستان قلمداد شود.
بزرگسال چگونه بازی می کند؟
انجام فعالیت های ورزشی در خانه و یا در فضای باز لذت بخش است.
بازی های فکری به تمرکز و آرامش فرد کمک می کند.
بازی های چند نفره با اعضای خانواده به تقویت روابط و ایجاد شادابی کمک می کند.
فعال نگه داشتن ذهن از راه بازی های فکری و حافظه ای مهارت های شغلی فرد را نیز افزایش می دهد.
بازی های جسمانی بزرگسالانان پیوند نزدیکی با ورزش کردن پیدا می کنند و گاهی تفکیک بازی و ورزش در این دوره ی سنی دشوار است. بازی های جسمانی در این سنین می تواند برای تقویت عضلات بدن، تخلیه ی هیجانات، تجربه ی فاصله گرفتن از زندگی روزمره، بالا بردن انرژی جسمانی و رفع خستگی و لذت از تحرک موثر واقع شوند.
فعالیت های بدنی در بزرگسالی هم جنبه ی افزایش سلامتی جسمانی و هم سلامت روانی دارد.
بازی های فکری و تمرکزی در سنین بزرگسالی می تواند به تقویت توانمندی حافظه، قدرت استدلال، تفکر انتقادی، افزایش تمرکز منجر شود و علاوه بر این ذهن درگیر یک بزرگسال را اندکی از مشغله های زندگی روزمره جدا کرده و آن را در نقطه ای که لذت آور و هیجان انگیز است متمرکز کند.
این بازی ها علاوه بر ایجاد لذت، می توانند تمرینی برای مغز و افزایش کارکرد های آن باشد.
بازی در این سن، که می تواند هم بازی های بدنی را شامل شود و هم بازی های فکری، می تواند موجب تخلیه هیجانات و انرژی های منفی شود و همچنین فرد، می تواند هیجاناتی از قبیل خشم را در یک بستر مناسب و لذت بخش در قالب رقابت تخلیه کند.
همکاری و انجام بازی های گروهی به همراه دوستان و یا فرزندان تجربه ی لذت بخشی از طی کردن اوقات فراغت با خانواده و دوستان را ایجاد می کند.
فروشگاه اینترنتی اسباب بازی ، کلیه حقوق این سایت متعلق به بازی دان می باشد و کپی برداری از تصاویر و مطالب آن پیگرد قانونی دارد. «تمامی کالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.»