چطور باید کودک را آرام کرد



تشخیص اینکه چطور باید کودک را آرام کرد همیشه ساده نیست. در واقع، این یکی از بزرگترین مشکلاتی است که والدین نوزادان با آن روبرو هستند. به همین خاطر دانستن راه‌های مناسب و تازه آرام کردن نوزاد گریان توصیه می‌شود.

برای نوزادی که گرسنه نیست، قدیمی‌ترین روش بغل کردن و تکان دادن نوزاد است. اگر بخواهیم همین روش را با اندکی تنوع به کار بگیریم می‌توانیم کودک را برقصانیم. می‌توانیم همانطور که کودک را در آغوش دارید در اتاق برقصید. کودک را بالا و پایین ببرید و حرکات مختلفی انجام دهید تا ببینید که کودک از کدام بیشتر لذت می‌برد. نوزاش کردن کودک هم موثر است. اما هیچ‌گاه یک نوزاد را تکان ندهید. چرا که ممکن است صدمات جدی به او وارد کنید. 


وقتی که از بغل کردن کودک خسته شدید می‌توانید از تاب کودک و یا صندلی‌های ننو (NANO) استفاده کنید و همزمان به کودک کلمات آرامش بخش بگویید. احتمالا شما به دنبال راه‌هایی هستید که صدای زیادی تولید نمی‌کند تا کودک را بیدار نکند.

صداها هم می‌توانند آرامش‌بخش باشند. متخصصان می‌گویند که کودکان از صداهای یکنواخت لذت می‌برند. مثل صدای ماشین لباس شویی، جاروبرقی، پنکه و صدای ریختن آب از شیر. چراکه این صداها همانند صداهایی هستند که کودک در رحم مادر و در دوران جنینی می‌شنیده است. 

اسباب بازی های متحرکی که دارای صدای لالایی باشند و همچنین سایر اسباب بازی های آرامش بخش می‌توانند کودک را به ماندن در حالت آرام و خواب ترغیب کنند حتی در دل شب. همچنین آرامش بخش بودن صدای خودتان و آهنگ‌هایی که برای کودک می‌خوانید را در آرام کردن او دست کم نگیرید. برای کودک ترانه‌های آرام و لالایی بخوانید.

می‌توانید برای آرام کردن کودک یک کار ساده بکنید. از خانه بیرون بروید و کمی با کودک قدم بزنید. می‌توانید کودک را در آغوش داشته باشید و یا او را در کالسکه بگذارید. اگر می‌توانید کودک را با ماشین بیرون ببرید تا حرکات ریتمیک و صدای یکنواخت ماشین- همانطور که ذکر شد- کودک را آرام کند. بعضی کودکان هم با حمام کردن آرام می‌شوند. 

با همه این توصیفات باز هم زمانی‌هایی هست که شما هیچ کاری نمی‌توانید بکنید. اگر همه چیز را امتحان کرده‌اید و پزشک متخصص کودک هم همه چیز را در مورد سلامتی کودک کنترل کرده است، کودک را در محل امنی بگذارید و اجازه دهید چند دقیقه‌ای جیغ و فریاد کند و از این کارتان احساس گناه نکنید. سپس جایی بایستید که کودک بتواند شما را ببیند و کلمات آرامش بخش بگویید، و از دور او را ببوسید و دست‌هایتان را به نشانه در آغوش گرفتن باز کنید. حتما کودک بعد از این طوفان با آرامشش شما را شگفت زده خواهد کرد!

در نهایت این موضوع را در نظر بگیرید: هرچند قبل از یک سالگی نباید حیوانات اسباب بازی و یا پتو را در گهواره بچه قرار داد اما پس از یک سالگی کودک با یک شی راحت ارتباط خاصی برقرار می‌کند تا خودش را آرام کند.

خرید عروسک اسباب بازی

بیشتر بخوانید:

چگونه (گاهی اوقات) کودکم را می خوابانم؟

وحشت شبانه کودک






بازگشت به گروه مراقبت از نوزاد  


نظرات شما درباره این مطلب :

نام :


پست الکترونیکی :


نظر شما در مورد چطور باید کودک را آرام کرد :



سایر نظرات :

نظری ثبت نشده است.