کوتاه از نشست خبری چهارمین جشنواره ملی اسباب‌بازی (۲۰ مهرماه)



                        

حسین ربانی (معاون تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان):

- هدف اصلی از برگزاری این جشنواره، گردهمایی چهره‌به‌چهره فعالان زنجیره اصلی اسباب‌بازی در کشور است. با ارتباط تولید و توزیع و مصرف چرخه کالا کامل می شود.

- هدف اول ما گردهمایی فعالان اسباب‌بازی با دیگر شبکه‌های ارتباطی است، هدف دیگر به نمایش گذاشتن تولیدات داخلی این عرصه خواهد بود. اگر کم و کاستی وجود دارد باید منتقدین آنالیز کنند و به مرور با توسعه زیرساخت ها، عوامل بهبود را ایجاد کنیم. ما در این رویداد، طبق برنامه‌ریزی های قبلی، مردم و علاقه‌مندان را با محصولات ایرانی آشنا می کنیم.

- با بررسی و تحلیل در حوزه‌های موجود در اسباب‌بازی متوجه می‌شویم که چه بخش‌هایی خوب بودند و چه بخش‌هایی جای ارتقا و تغییر دارند.

- عوامل صنعت، معدن و تجارت در این جشنواره حضور دارند تا ایجاد زیرساخت ها و ارائه تسهیلات به فعالان این عرصه را بررسی کنند. دیگر مهمانان ما، مسئولان حوزه‌های آموزش هستند که در کنار ایشان پرورش ظرفیت‌های موجود در جامعه را مورد بررسی قرار می دهیم. دعوت بعدی از نمایندگان مجلس و اعضای کمیسیون فرهنگی است تا امر اسباب‌بازی برای آنان تبدیل به یک دغدغه شود.

- باید مسئولان سیاسی و اقتصادی در این حوزه ورود کنند و حمایت‌های زیادی از این بخش داشته باشند، اگر حوزه اسباب‌بازی مشمول بخشودگی ۹ درصد مالیاتی شود جهش خوبی در ۵ سال آینده خواهیم داشت.

- نظارت بهداشتی کامل بر اسباب‌بازی‌ها نداریم اما استاندارهایی برای رده‌بندی سنی زیر سه سال وجود دارد.

محسن حموله (مدیر کل سرگرمی های سازنده کانون و دبیر چهارمین جشنواره ملی اسباب‌بازی):

- کانون همه‌ساله برنامه‌هایش را ارزیابی ‌می‌کند که بعد از جشنواره سوم، دو انجمن تولیدکنندگان و فروشندگان اسباب‌بازی تهران راه‌اندازی شد که اتفاق خوبی هم با این انجمن‌ها رقم خورد. ما در جشنواره چهارم از نظریات و اندیشه‌های انجمن تولیدکنندگان در کارهای تخصصی استفاده کردیم.

- جشنواره کمیته‌های گوناگونی دارد که سعی داریم برای بهتر شدن این رویداد به همدیگر یاری برسانیم. همچنین در این جشنواره سعی داریم ضمن ایجاد ارتباط با نهادهای دولتی و غیر دولتی، به ارائه اسباب‌بازی‌های تولید داخل و ترویج بازی‌های ایرانی پردازیم.

- در سه بخش ایده بازار، اسباب‌بازی ثبتی و اسباب‌بازی تولیدی توسط کمیته‌ها داوری می‌شوند و در اختتامیه برندگان انتخاب می‌شوند. ۸۳ اثر در بخش اسباب‌بازی ثبتی، ۱۹ اثر در بخش ایده بازار و ۱۰۴ اثر در بخش اسباب‌بازی تولیدی پذیرفته شده است.

- در نمایشگاه امسال نزدیک به ۱۳۰۰ اسباب‌بازی به مخاطبان معرفی خواهد شد.

- در این جشنواره از کتاب فناوری صنعت اسباب بازی و مجموعه ۵ جلدی تئاتر اسباب‌بازی رونمایی می‌شود و همچنین برای تجهیز اتاق کودک در بیمارستان‌ها اقدامات لازم صورت گرفته است.






بازگشت به گروه اخبار اسباب بازی ایران و جهان  


نظرات شما درباره این مطلب :

نام :


پست الکترونیکی :


نظر شما در مورد کوتاه از نشست خبری چهارمین جشنواره ملی اسباب‌بازی (۲۰ مهرماه) :



سایر نظرات :

نظری ثبت نشده است.